parket
Donderdag en vrijdag van 19.00 - 21.00 uur geopend.
Op afspraak 7 dagen per week geopend.
Bel nu!

Disclaimer

De webmaster van Parket Centrum Zwolle zet zich maximaal in om deze site permanent beschikbaar te houden en om fouten in de inhoud van de website te vermijden.

Parket Centrum Zwolle kan de beschikbaarheid en juistheid van de op deze website voorkomende gegevens niet volledig garanderen. Parket Centrum Zwolle aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade ontstaan door de afwezigheid of onjuistheid van op deze website weergegeven gegevens, behalve wanneer deze schade te wijten is aan opzet of grove schuld van Parket Centrum Zwolle Installatietechniek.

Ook kan Parket Centrum Zwolle niet aansprakelijk gesteld worden voor de inhoud van andere websites waarnaar een hyperlink wordt gelegd op deze site, noch voor de schade die zou kunnen resulteren uit het raadplegen van deze sites. De informatie op deze site wordt verondersteld betrouwbaar te zijn, maar kan zonder vooraankondiging en op ieder moment veranderd worden.

Parket Centrum Zwolle kan niet instaan voor absolute volledigheid of juistheid. Hoewel deze website met de grootste zorg is samengesteld, kan Parket Centrum Zwolle niet garanderen dat informatie die op deze site is geplaatst, volledig en juist is. Gegevens die op deze site voorkomen, mogen niet zonder toestemming van Parket Centrum Zwolle gebruikt worden, behalve indien het uitsluitend persoonlijke doeleinden betreft. Vragen en opmerkingen aangaande de site kunt u per e-mail stellen.
informatie
DE WEBSMID © 2012